Verkoop & Informatie

maandag t/m vrijdag
09.30 - 17.00 uur

Daarom EZ-inkt

Ez-inkt is een groothandel in compatible inktpatronen voor de inktspecialist en detailhandel. Focus ligt op de beste kwaliteit producten tegen de scherpste prijzen i.c.m. een ongeëvenaarde klantenservice.

Kwaliteit & Prijs
Kwaliteit boven alles. Een goede kwaliteit zorgt immers voor tevreden eindgebruikers. Dit betekent dat wij alleen de beste inktpatronen inkopen en geen B- of C-kwaliteit inktpatronen in ons assortiment opnemen. Simpel gezegd: wij zijn niet de goedkoopste echter de kwaliteit is wel gegarandeerd.

Klantenservice
Wij hanteren een "geen-gedoe-filsofie". Mocht er toch een keer een probleem zijn dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Een voorbeeld hiervan is het kosteloos kunnen retourneren van defecte inktpatronen.

Natuurlijk gaan wij verder dan bovenstaande, wat te denken van:

Dropshippen
Eenvoudig en goedkoop dropshippen. Volledig anoniem verstuurd incl. uw eigen factuur, of pakbon en altijd voorzien van PostNL track-and-trace (ongeacht de grootte en/of hoeveelheid).

24-uurs levering
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = zelfde dag verzonden (mits op voorraad) en volgende dag geleverd. Vanzelfsprekend met track-and-trace en altijd via PostNL
.

Unieke blisterverpakking
Onze blisterverpakking zijn functioneel, veilig en uniek. Tegen meerprijs is deze verpakking met handige "euroslot" leverbaar. Vooral geliefd bij klanten met een fysieke verkooppunt. Meteen op te hangen in het schap en een uniek onderscheidend vermogen t.o.v. de kartonnen doosjes.

24/7 online inzicht in bestelstatus en betalingsoverzicht
U kunt wanneer u maar wilt eenvoudig en uw beststatus inzien. En zelfs nog handiger, het betalingsoverzicht is 24/7 online beschikbaar: dus altijd een duidelijk overzicht van uw reeds betaalde en/of nog openstaande facturen.

Diverse betalingsmogelijkheden
Betalen kan op diverse manieren. Vooraf met iDEAL of per bankoverschrijving. Of achteraf op rekening. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Nieuwe klanten dienen eerst 3 maal vooruit te betalen. Bestellingen boven de € 750,- dienen vooruit betaald te worden.

Mocht u nog vragen hebben? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@ez-inkt.net of bel ons op: 06- 360 218 18

Powered By Customer Service